L’Orquestra de València interpreta a l’ADDA d’Alacant i al Palau de la Música la ‘Missa Solemnis’ de Beethoven

El Péndulo | Redacció.- L’Orquestra de València torna a visitar l’ADDA d’Alacant per a interpretar hui (a les 20:00 hores), sota la direcció de Yaron Traub i amb el Philharmonia Chorus, la “Missa Solemnis” de Ludwig van Beethoven. Demà dissabte (19:30 horas), este mateix programa s’interpretarà al Palau de la Música, dins de l’abonament de Tardor de l’auditori valencià.missa-solemnis-de-beethoven

En els dos concerts intervindran les veus líriques de la soprano Simona Šaturová, la mezzosoprano Elisabeth Kulman, el tenor Sung Min Song i el baríton Daniel Kotlinski. La “Missa Solemnis” és una obra mestra del geni de Bonn, de gran monumentalitat i dificultat tècnica per als músics i els cantants. Va ser escrita entre els anys 1819 i 1823, i està dedicada a l’Arxiduc Rudolf d’Àustria.

El Philharmonia Chorus va ser fundat en 1957, i és un cor simfònic independent amb seu a Londres. Ha col·laborat amb les més prestigioses orquestres de tot el món. Al març del 2016, el cor va participar amb l’Orquestra Philharmonia en l’estrena mundial al Royal Festival Hall d'”Un rèquiem Prussià” del compositor britànic de bandes sonores John Powell, i al maig va cantar “Carmina Burana” amb la Royal Philharmonic Orchestra dirigida per Charles Dutoit.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.