L’OV i el Philharmonia Chorus interpreten al Palau ‘Un réquiem alemany’, de Brahms

El Péndulo | Redacció.- L’Orquestra de València, sota la direcció de Yaron Traub interpretarà demà divendres, a les 19:30 hores), “Un Rèquiem Alemany” de Johannes Brahms, una obra mestra simfònic-coral del romanticisme centreeuropeu. En la part vocal destaca la coral Philharmonia Chrous, el baríton José Antonio López i la soprano Regine Hangler, que substitueix a Genia Kühmeier que ha cancel·lat la seua actuació per indisposició. Prèviament, Miguel Ángel Andrés Cubel parlarà d’esta obra dins del cicle Paraules de Música.

image-358164

El Rèquiem de Brahms és una composició escrita en set moviments on el cor és el principal protagonista. Encara que el baríton i la soprano són molt importants, és la coral la protagonista dotant d’unitat a tota l’obra, on es succeeix una bellíssima trama musical. Una obra que Clara Schumann definia com un réquiem “monumental i esglaia qualsevol…, és estremidor al mateix temps que conciliador”.

La jove soprano austríaca Regine Hangler ha sigut finalista en el Concurs d’Aslico a Itàlia i va obtenir el segon premi en el Concurs Internacional Birgit Nilson. Des d’aleshores ha actuat en festivals internacionals i sales de concerts per tota Europa, Japó i Israel. És membre de l’elenc de l’Òpera Estatal de Viena des de la temporada 2013/14. José Antonio López ha obtingut recents èxits cantant ‘La Passió segons Sant Mateu’ de Bach a la Musikverein de Viena, la ‘Novena Simfonia’ de Beethoven al Palau d’Hofburg i ‘Un Rèquiem Alemany’ de Brahms al Palais des Beaux-Arts de Brussel·les, o en ‘El Público’ de Mauricio Sotelo al Teatre Reial de Madrid.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.