Mercavalència i la SAT Tira de Comptar organitzen jornades de formació sobre agricultura

 

La finalitat és millorar la qualitat del producte de proximitat i la competitivitat des de la producció

 

Els agricultors i agricultores de Tira de Comptar tindran accés a la formació gratuïta relacionada amb la seua activitat

Formació Tira de ComptarAmb el curs sobre “Bones pràctiques d’higiene en la producció agrí-cua primària” impartida per AVA-Asaja s’obri una sèrie de jornades formatives organitzades per la SAT Tira de Comptar i Mercavalència. Les jornades tenen lloc en el Saló d’Actes de Mercaflor i es desenvoluparan durant els pròxims sis mesos. Els agricultors i agricultores que cada nit comercialitzen els seus productes en la Tira de Comptar de Mercavalència podran beneficiar-se d’esta formació de manera gratuïta. La formació en el camp és fonamental i transversal pel que ha sigut la pròpia SAT Tira de Comptar qui ha proposat els temes en funció de les necessitats dels agricultors i agricultores.

 

Segons el president de Mercavalència, Carlos Galianaestes accions demostren que la Tira de Comptar de Mercavalència és molt més que un mercat de productors i productores, és un punt de trobada, d’intercanvi i de millora contínua que ajuda a la projecció de la nostra horta periurbana”.

 

Tota la formació està destinada a respondre a les necessitats for-mativas concretes en diferents matèries relacionades amb el camp. Algunes de les projectades estan relacionades amb normativa tributària en el camp, renovació del carnet de manipulador d’aliments, emplenament del quadern de camp, documentació per a inscriure les parcel·les (REGEPA), la trazabilidad com a garantia de venda, etc.

 

Amb estes jornades formatives es pretén millorar la qualitat dels productes de proximitat i dotar als productors i productores de recursos per a posar en valor el seu treball.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.