Mobilitat sostenible visualitza que a València «moure’s amb bici compta»

S’ha instal·lat un comptador de bicis al carril que travessa el Pont de Fusta.0919 Contador panel bici 1

Coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, el servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat i posat en marxa el primer comptador de bicicletes amb panell de comptatge en directe als carrers de València.

El lloc triat, ha sigut la desembocadura del carril que travessa Pont de Fusta en l’Anell Ciclist,a i el panell indicarà en temps real el nombre de bicis que han circulat per ell en tots dos sentits eixe mateix dia; és a dir, a les 12 de la nit el comptador torna a posar-se a zero.

Es tracta del primer de cinc comptadors digitals de bicicletes que se situaran en punts emblemàtics de la ciutat de València. Els llocs triats han sigut determinats per un equip integrat per personal del servici i la Regidoria de Mobilitat, de l’Agència de la Bici i de l’empresa que realitza el servici de semaforització de la ciutat.

«L’objectiu dels comptadors amb panell no és realitzar una tasca que no s’estava fent —doncs fruit dels comptadors que ja existixen sabem que l’ús dels vehicles sostenibles a la ciutat ha augmentat de manera molt notable esta legislatura—, sinó visibilitzar l’important ús que es fa de la bicicleta i altres vehicles sostenibles pels carrils bici de la ciutat i convidar a qualsevol que ho veja al fet que s’unisca al cada vegada més important nombre de persones que cada dia sumen per a aconseguir i gaudir d’una ciutat més agradable i saludable per a totes i tots». Així s’ha manifestat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui ha visitat el comptador estrenat a primera hora del matí i que per al migdia ja marcava quasi 800 vehicles sostenibles. La resta de comptadors, que s’instal·laran en pròximes dates, està previst que se situen en l’avinguda Blasco Ibáñez amb el carrer Doctor Gómez Ferrer, en Peris i Valero amb l’avinguda Regne de València, al carrer General Elio amb Sant Pius V i al carrer Colom amb Russafa.

 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.