Onze empreses agroalimentàries de la Comunitat participen en una presentació d’oferta a Corea

13-8_presentacion_coreaOnze empreses agroalimentàries de la Comunitat Valenciana participen a partir del 15 d’agost en una presentació d’oferta a Corea organitzada per Ivace Internacional.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquesta presentació de producte es va a realitzar des de l’antena de l’Ivace a Seül, “és una acció dirigida en aquesta ocasió a empreses de producte no perible que no disposen d’importador en el país”, ha indicat.

“Es tracta d’un servei de promoció que prestem perquè les empreses puguen conèixer l’acceptació dels seus productes i realitzar interessants contactes sense haver d’eixir de la Comunitat Valenciana. Les empreses envien mostres que s’exposen en un lloc habilitat per a la visita d’importadors i distribuïdors i s’elabora un catàleg de producte amb la informació relativa a les empreses participants que s’envia als clients objectiu”, ha explicat.

En aquesta ocasió, 11 empreses han mostrat el seu interès pel mercat coreà. Concretament, des de l’oficina de l’Ivace a Seül, es van a promocionar productes com a oli d’oliva verge extra, ametles mediterrànies, tòfona silvestre i tòfona negra, així com una extensa gamma de productes gourmet elaborats amb diferents varietats de tòfona, conserves, pernil serrà i embotits, cervesa artesanal, snacks, condiments, així com dolços i postres.

Durant la presentació d’oferta, la delegació de l’Ivace a Corea del Sud mantindrà reunions amb importadors, distribuïdors i cadenes del sector d’alimentació, als quals presentarà les mostres, catàlegs i altra informació de les empreses participants.

Exportacions agroalimentàries a Corea del Sud

Les exportacions del sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana es van elevar a 12,7 milions d’euros l’any 2017, la qual cosa representa un increment del 12,75% pel que fa a l’any anterior.

Per productes, el més exportat a aquest mercat són les llavors oleaginoses, amb 3,9 milions d’euros i un destacat ascens del 39%. Li segueixen els vins i begudes, amb 2 milions d’euros, els sucres i productes de confiteria amb 1,78 milions d’euros, el cacau i les seues preparacions, les conserves vegetals i les fruites.

Aquests 6 capítols concentren el 84% de les exportacions agroalimentàries de la Comunitat a Corea del Sud.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.