Per primera vegada la Trobada arriba al cor de la ciutat de València

València Notícies | Redacció.- El cos docent i l’alumnat, pares i mares faran bategar el centre de València este cap de setmana. La festa de les escoles en valencià arriba als seus trenta anys i enguany ho celebren a la plaça de l’Ajuntament.Cartel del encuentro.

La regidora d’Educació, Maria Oliver, també assistirà a la desfilada pels carrers del cor de la ciutat i participarà en les activitats que este diumenge, 9 d’abril, tindrà lloc a la ciutat. Des de les 07.00 del matí fins a les 20.00 h les carpes i els talleres ocuparan la plaça.

“La nostra aposta per l’ensenyament de qualitat i en valencià és molt clara. Per a nosaltres era molt important que la Trobada poguera gaudir d’un espai privilegiat i emblemàtic com és la plaça de L’Ajuntament. La tasca que ha realitzat la Coordinadora d’Alumnes, Mares, Pares i Professors per l’Ensenyament Públic en Valencià –CAPPEPV- al llarg d’estos trenta anys, per mantenir viva la llengua i la seua lluita per l’escola pública, mereix el nostre suport i reconeixement”, segons ha explicat Maria Oliver.

A més de les activitats previstes per al diumenge, la regidoria d’Educació, a través del pla de subvencions Ciutat Educadora, ha atorgat ajudes a l’entitat Escola Valenciana per posar en marxa un projecte de foment de la lectura en valencià en la xarxa de biblioteques municipal. I per altra banda, també ha aprovat una subvenció per a la creació de videoteques escolars en valencià.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.