Visita Museu Setmana Santa Marinera

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, acompanyat dels regidors de l’equip de govern, Sandra Gómez, Ramón Vilar i Anaïs Menguzzato, durante la visita al Museu de la Setmana Santa Marinera, per comprovar de primera de mà la reforma museogràfica realitzada. La intervenció respon a la línia marcada per la Regidoria de Cultura Festiva “per apostar des de l’inici del mandat per la reforma, millora i posada en valor del patrimoni cultural festiu de la ciutat i els tres museus festius que el recullen”. Entre les actuacions realitzades hi ha la instal·lació de pantalles tàctils interactives amb subtítols en sis idiomes (valencià, castellà, anglés, francés, italià i alemany). En elles es mostren diversos clips audiovisuals en alta definició dels diversos actes de la festa gran dels Poblats Marítims. La reforma també ha inclós la creació d’una imatge corporativa del Museu, fins ara inexistent, tant a l’interior del museu com a la façana. Fuset ha dit que «tenim un interés molt gran en el reconeixement i la potenciació de la segona festa més important de la ciutat. Té un caràcter molt diferent al d’altres Setmanes Santes a Espanya i és una festa viva i dinàmica molt sentida com un dels grans tresors dels habitants dels Poblats Marítims i que ha de ser també molt més coneguda per la ciutadania de la resta de la nostra ciutat»0727 Museu setmana santa (1) (1)
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.