Refinançament deute

0727 Ramón Vilar. Signatura refinançamentL’Ajuntament de València ha tancat hui una operació de refinançament i novació de deute per import de 134,5 milions d’euros. Segons el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, esta operació suposa un estalvi d’interessos superior a 2’6 milions d’euros.

Vilar ha signat este matí esta operació amb tres entitats bancàries i una caixa d’estalvi. Estos nous préstecs s’han establert amb Liberbank, per 28 milions d’euros; BBVA, per 84 milions d’euros, i Caixa Ontinyent, per 5 milions d’euros. A més, ha recordat que es tracta d’una mesura que s’insereix dins de l’estratègia del Govern de la Nau per “aconseguir la disminució continuada dels tipus d’interès del deute municipal”.

Referent a això, ha remarcat que la “millora de la gestió” ha permès “reduir el deute que ha passat dels 760 milions al gener de 2015 als 491 milions d’euros que es preveuen a 31 de juliol de 2018, amb una previsió de tancament a 2018 de 480 milions d’euros”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.