Ajuntament, fallers, empresaris i hostalers treballaran conjuntament a partir d’ara

Valencia Noticias | Redacción.- Carlos Galiana, regidor de Comerç, i Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva, s’han reunit amb representants de la Interagrupació de Falles, de la Federació de Falles d’Especial, de la Federació de Falles de Primera A, de la CEV (Confederació Empresarial Valenciana) i de la Federació d’Hostaleria de València i Província i han arribat a l’acord de treballar conjuntament per a fomentar la festa fallera “com una oportunitat per a la ciutat i no com un problema”.

Es signa així un acord entre les falles i els sectors comercial i hostaler de la ciutat. Els tres actors, amb el suport de l’Ajuntament, s’han emplaçat al mes d’abril per tal de treballar en positiu de cara a les falles de 2017.

Ayuntamiento, falleros, empresarios y hostelería trabajarán conjuntamente a partir de ahora.
image-328682

Es tracta de vore les falles, que enguany poden ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO, com un motor econòmic per a la ciutat, com un punt important del nostre turisme i que hem de treballar de manera conjunta.

Han signat este acord Carlos Galiana, regidor de Comerç; Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva; Manuel Espinar, president de la Federació d’Hoteleria de València i Provincia; Inmaculada García, representant de la Confederació Empresarial Valenciana; Jesús Hernández Motes, president de la Interagrupació de Falles; Rafa Ferraro, president de la Federació de Falles d’Especial; i Francisco Romero Taroncher, de la Federació de Falles de 1A.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.