Al voltant de 900 persones participen en les rutes gratuïtes realitzades pels alumnes del taller de promoció turística

Valencia Noticies | Redacció.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, ha informat que al voltant de 900 persones han participat en les rutes gratuïtes realitzades pels alumnes del Taller d’Ocupació de Promoció Turística VLC 2015, promogut per l’Ajuntament de València a través de la Regidoria d’Ocupació i Emprenedoria.

Estes pràctiques, que començaren a realitzar-se el 7 de març i en les quals participen 20 alumnes dels tallers de formació, consten de set rutes gratuïtes per la ciutat que estan dirigides als centres de majors, la Universitat Popular, associacions i col·legis, així com grups organitzats a través de VLA Turisme València i grups organitzats des del mateix taller d’ocupació.

Alumnos del taller de promoción turística.
image-345850

Amb esta iniciativa, l’alumnat que està formant-se i treballant en este taller ha posat en pràctica els coneixements adquirits, ja que fan de guies dels recorreguts per la ciutat de València dissenyats per ells mateixos. Les rutes, que tenen una durada aproximada de dues hores i mitja, són Fantasmes de l’aigua, que comprén des del Museu d’Història de València al pont de Sant Josep, en què es descobrix la importància de l’aigua a la ciutat des de la seua fundació romana fins a la riuada de 1957; Un riu de cultura i llum, en la qual es passeja pel tram del jardí del Túria entre el Palau de la Música i el Museu Sant Pius V; Un riu de sensacions, ruta en la qual es descobrix el riu com a columna vertebral de la ciutat; Història de València. Entre l’ocult i el visible, amb la qual es fa un recorregut pels orígens i la història de la ciutat de València; La València modernista, que recorre els edificis més singulars del modernisme valencià; Art urbà i palaus, que comprén des del palau del Marquès de Dosaigües al de Valeriola, i La Ruta de la Seda a València, on s’oferix informació sobre la importància de la fabricació i el comerç de la seda a la ciutat del Túria.

A més d’estos recorreguts turístics, des del Taller d’Ocupació de Promoció Turística de l’Ajuntament de València també s’ha organitzat la visita Alimentació saludable, mercats municipals, una activitat destinada als alumnes de Primària dels col·legis que la sol·liciten durant la qual s’oferirà una xarrada informativa sobre l’alimentació saludable als mercats municipals del Cabanyal, de Castella, de Russafa i al Mercat Central.

D’altra banda, l’alumnat de l’especialitat Atenció al Client, Consumidor o Usuari del Taller d’Ocupació Promoció Turística VLC 2015 de l’Ajuntament de València està realitzant les pràctiques laborals a l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor i a les juntes de districte de Trànsits, Patraix, Ciutat Vella, Exposició i Marítim.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.