BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Amparo Marco anuncia un projecte de reforma i modernització de la gestió de la Policia Local

150929 actos San Miguel (12)L’alcaldessa, que ha presidit l’acte oficial de celebració del Dia de Sant Miquel, ha agraït la labor que realitzen els agents “per a garantir la nostra seguretat”

La Policia Local de Castelló ha celebrat avui la festivitat del seu patró, Sant Miquel, amb un acte en l’esplanada de la Basílica de Lledó. L’alcaldessa, Amparo Marco, que ha assistit a aquesta celebració acompanyada de gran part del Govern Municipal i la corporació, ha agraït a tot el cos de la Policia Local “la labor que realitzen per a garantir la nostra seguretat i el nostre benestar”.

“Castelló té la sort de comptar amb un equip de professionals que treballa amb gran esforç i dedicació perquè cadascun de nosaltres visca amb la confiança que els agents de la Policia estan ací per a ajudar-nos i fer de Castelló una ciutat segura” ha afirmat l’alcaldessa qui ha destacat que “tenim un cos de policia que s’ha convertit en una referència per a altres institucions dedicades a la seguretat pública, que prenen l’exemple de Castelló per a traslladar-ho a les seues ciutats”.

“Amb el meu nomenament com a alcaldessa de Castelló –ha continuat Amparo Marco- he tingut l’honor d’assumir no solament la màxima Direcció sinó també la Prefectura Superior dels 250 homes i les quasi 80 dones que formen avui la plantilla de la policia local i de l’agència de mobilitat. Sou la cara més propera de l’administració municipal, però també, juntament amb els bombers i resta de serveis d’emergència municipals, sou les mans que ajuden i els braços que protegeixen en les situacions crítiques i per açò el Govern Municipal farà tot el possible perquè les vostres condicions de treball siguen les millors”.

Amb aquest objectiu, el nou equip de govern ha dissenyat, juntament amb la Prefectura del Cos, un nou model de gestió que va a satisfer tres grans necessitats: la reforma i modernització del sistema de gestió policial i d’emergències, amb un projecte per a la gestió informàtica policial que permetrà consultar o introduir dades i informació; la reestructuració de les unitats per a aconseguir que hi haja patrulles de resposta a les demandes veïnals i a les emergències en tots els districtes de la ciutat, tots els dies i totes les hores, inclosos els caps de setmana i els festius; i en tercer lloc, alliberar a les patrulles de proximitat i de proximitat de les tasques incidentals i així poder establir una agenda de treball en la qual hauran participat i s’hauran corresponsabilitzat els representants veïnals de cada districte.

Durant l’acte, s’han lliurat diferents distincions i reconeixements a la Constància, al Mèrit Policial i als agents jubilats, entre uns altres. Finalment s’ha lliurat la Medalla d’Or del Cos que enguany ha sigut para Francisco López per la seua labor al capdavant de PATIM.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.