Brancal: “La Llei de la Funció Social de l’Habitatge donarà un ús real als habitatges buits”

Ali Brancal Jornades Habitatge ValenciaLa vicealcaldessa i regidora d’Habitatge va participar recentment en la jornada ‘Nous models de gestió social de l’habitatge’ a València

La vicealcaldessa i regidora d’Habitatge, Ali Brancal, va participar dimarts passat en la jornada ‘Nous models de gestió social de l’habitatge’, celebrada a València i organitzada per l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i que va presidir la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador.

En la jornada, que va reunir a alcaldes, regidors, experts en urbanisme i habitatge per a debatre el futur de la gestió social de l’habitatge, es van analitzar els diferents models que proposen els especialistes, així com la resposta que han de donar les administracions públiques davant la demanda d’habitatge digne que reclamen tantes persones castigades per la crisi.
Sobre aquest tema, Brancal ha recordat que “els ajuntaments som una peça fonamental en les polítiques d’habitatge que es realitzen des de les diverses institucions, ja que som l’administració més propera als ciutadans i ciutadanes que tenen problemes habitacionals”.
“Tenim molt de treball per davant i la nostra atenció està sempre centrada en les necessitats de la gent, les polítiques d’habitatge social estan en el centre de la gestió del nostre govern i entenem que la recent aprovació de la Llei de la Funció Social de l’Habitatge ens ajudarà molt a avançar en aquest tema perquè garanteix de debò el dret de les persones a accedir a un habitatge digne”, ha manifestat la vicealcaldessa.
La Llei de la Funció Social de l’Habitatge “aplicarà mecanismes reals per a donar-li ús a tots els habitatges deshabitats que hi ha actualment a el País Valencià i permetrà que des de diferents administracions tinguem respostes a la ciutadania més àgils i coordinades perquè les persones amb problemes habitacionals puguen iniciar un nou projecte de vida, que al final és el que se busca des de les polítiques socials i d’habitatge”, ha conclòs Brancal.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.