Ciutadans (C’s) demana un fons municipal per a l’accessibilitat universal

València Notícies | Redacció.-  Ciutadans en l’Ajuntament de València presentarà una al·legació als pressupostos municipals de 2017 per a demanar la creació d’un fons per a l’accessibilitat universal en la ciutat. “L’accessibilitat ha de ser real, física, social i laboral”, ha explicat el portaveu de C’s Fernando Giner en el dia internacional de les persones amb discapacitat .

Giner ha destacat: “La iniciativa tindrà un import de 5 milions d’euros destinats principalment a adequar l’EMT, edificis públics i parcs i jardins per a aconseguir que València siga una ciutat accessible”.fernando-giner

En esta línia, el portaveu de C’s ha destacat que “C’s treballa dia a dia per la integració real de les persones amb discapacitat, en pro que la seua integració siga total i efectiva en tots els àmbits i reconeixent esta integració com un dret fonamental que garantisca la inclusió i la vida independent per mitjà de la no discriminació i l’acció positiva”.

Sobre este assumpte, la regidor de C’s Amparo Picó ha recordat que el grup municipal C’s ha aconseguit que “l’Ajuntament millore l’accessibilitat en espectacles i celebracions festives en distints llocs de la ciutat, per mitjà d’una moció que portem al Ple i que es portarà a la pràctica en els pròxims mesos” .

Per a concloure Picó, ha destacat “la importància de la posada en marxa d’acords amb les associacions veïnals per a fomentar la creació de centres i tallers especials d’ocupació i formació i realitzar campanyes de difusió sobre els beneficis i incentius amb què compten les empreses al contractar persones amb discapacitat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.