BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Ciutadans (C’s) demana un fons municipal per a l’accessibilitat universal

València Notícies | Redacció.-  Ciutadans en l’Ajuntament de València presentarà una al·legació als pressupostos municipals de 2017 per a demanar la creació d’un fons per a l’accessibilitat universal en la ciutat. “L’accessibilitat ha de ser real, física, social i laboral”, ha explicat el portaveu de C’s Fernando Giner en el dia internacional de les persones amb discapacitat .

Giner ha destacat: “La iniciativa tindrà un import de 5 milions d’euros destinats principalment a adequar l’EMT, edificis públics i parcs i jardins per a aconseguir que València siga una ciutat accessible”.fernando-giner

En esta línia, el portaveu de C’s ha destacat que “C’s treballa dia a dia per la integració real de les persones amb discapacitat, en pro que la seua integració siga total i efectiva en tots els àmbits i reconeixent esta integració com un dret fonamental que garantisca la inclusió i la vida independent per mitjà de la no discriminació i l’acció positiva”.

Sobre este assumpte, la regidor de C’s Amparo Picó ha recordat que el grup municipal C’s ha aconseguit que “l’Ajuntament millore l’accessibilitat en espectacles i celebracions festives en distints llocs de la ciutat, per mitjà d’una moció que portem al Ple i que es portarà a la pràctica en els pròxims mesos” .

Per a concloure Picó, ha destacat “la importància de la posada en marxa d’acords amb les associacions veïnals per a fomentar la creació de centres i tallers especials d’ocupació i formació i realitzar campanyes de difusió sobre els beneficis i incentius amb què compten les empreses al contractar persones amb discapacitat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.