Ciutadans insta al tripartit a la reversió de l’ample de la calçada anterior a les obres en la CV-500

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha instat al tripartit a la reversió de l’ample de calçada anterior a les obres en la CV-500 a l’altura de l’Avinguda de les Gavines. “Per a solucionar la CV-500 no n’hi ha prou amb haver retirat els coixins berlinesos. Continuem insistint en la reversió de l’ample de calçada anterior a les obres per a evitar problemes en la circulació”, ha dit Estellés.

L’edil de Cs ha denunciat que allò que s’ha succeït en la CV-500 ha sigut “una demostració pràctica del desastre de gestió dels tripartits de la Generalitat i de l’Ajuntament de València. Estan mal assessorats i han actuat amb falta de rigor, diàleg i participació, havent convertit a la CV-500 en el paradigma de les rectificacions”.Narciso Estellés.

Proves d’això, ha explicat Estellés, són els canvis constants en la via sense cap justificació. “Ningú ha explicat per què han esborrat ara la senyalització horitzontal de bicicletes de l’ineficaç i perillós carril bici que es va pintar. És una manera silenciosa de tornar a reconéixer errors”, ha dit Estellés, que ha recordat que continua havent-hi un pleit judicial obert dels veïns amb la Conselleria i que es preveuen futures mobilitzacions veïnals.

Sobre la reclamació de l’organització Acció Ecologista Agre relativa a limitar el tràfic en la CV-500, Narciso Estellés ha comentat: “En Ciutadans som respectuosos amb totes les sensibilitats i opinions. De fet estem d’acord amb els seus plantejaments d’una major participació, reforç del transport públic amb busos elèctrics, i amb la pacificació del tràfic en trams de la CV-500, però la llibertat de les persones per a poder desplaçar-se per qualsevol motiu triant l’itinerari més ràpid i menys costós és un dret fonamental que defenem”.

Per a finalitzar, el regidor de Cs ha recordat l’existència de huit parades d’EMT en el recorregut del Perellonet cap al Perelló prop dels semàfors instal·lats i passos de zebra pintats, de les quals quatre tenen carències en matèria d’accessibilitat i tres són “completament silvestres i inaccesibles”. Segons Narciso Estellés, “el regidor Grezzi té este tema pendent i el temps passa. Ni millora la freqüència de la línia 25 ni millora les condicions de les parades d’EMT”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.