Converses&Cerveces amb Enric Nomdedéu i Elena Garcia

Converses&Cerveses Nomdedéu i Garcia
image-497157
Ahir divendres, els i les JovesPV – Compromís a Castelló van celebrar el ‘converses&cervesses’ amb Enric Nomdedéu, Secretari Autonòmic d’Ocupació i Elena Garcia, professora de Dret a la UV.

Aquesta fita va servir per a fer una anàlisi sobre la situació discriminativa de les dones en l’àmbit laboral, incidint especialment en les que han patit violència de gènere; a més, Nomdedéu va fer una valoració de les sinergies entre la seua Conselleria i la tasca que du a terme Vicent Marzà, mitjançant la Conselleria d’Educació, en matèria de formació en ocupació.

Des de JovesPV van valorar molt positivament aquesta experiència, i ja treballen per a la propera sessió del ‘converses&cervesses’.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.