Cuiners valencians celebren les jornades de la clòtxina “Del Tros al Plat” simultàniament en onze municipis

El Patronat de Turisme de València impulsa, en col·laboració amb l’Associació de Cuineres i Cuiners de la Comunitat Valenciana, les primeres Jornades de la clòtxina valenciana “Del tros al plat” que se celebren des d’avui i fins al 10 de juny de manera simultània en 14 restaurants d’onze municipis valencians.

Durant dues setmanes, els restaurants adherits a la proposta oferiran plats amb la clòtxina valenciana com a protagonista principal: Karak, Pelegrí i L’Incontro, de València; La Pitanza, de Pedralba; Hermanas Bau, de Mislata; K-Anròs, de Alcàsser; Castillo, de Godella; El Tinell de Calabuig, de Ontinyent; Casa Carmina, El Saler; La Vaca, de Llíria; La Sequieta y El Terç de Alaquàs, i El Cerrao de Sot de Chera.

Tal com assenyalava la diputada de Turisme de la Diputació de València i responsable del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, a propòsit de l’Entrada de la Clòtxina, celebrada la setmana passada en el Mercat del Cabanyal, “anem sumant nous agents a la filosofia “Del Tros al Plat”, que reivindica el territori valencià com a destinació turística excel·lent i com el camí més curt a la felicitat del visitant, a través de plats genuïns elaborats amb productes autòctons”.

Segons va comentar Moncho, “la filosofia que inspira el programa ‘Del Tros al Plat’ va calant en la nostra societat i s’està consolidant com un símbol de qualitat i d’excel·lència turística que no acaba ni es configura com una acció a l’ús, sinó que senta les bases per a oferir productes turístics que perduren en el temps i siguen sinònim d’autenticitat”.jornadas de la clóchina (1) jornadas de la clóchina (2)

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.