El Departament de Salut de Castelló posa en marxa un pla preventiu per al Rototom de Benicàssim

Rototom Sunsplash 21 del 16 al 23 de agosto en Benicàssim, en las playas -2014-08-17-19h23m46s0 (17)
image-412949
La Direcció d’Atenció Primària del Departament de Salut de Castelló posarà en marxa un pla preventiu d’atenció sanitària per al festival Rototom de Benicàssim d’atenció primària, des del 13 fins al 20 d’agost, període de celebració d’aquest esdeveniment.

Aquest document reflecteix les actuacions que haurien de dur a terme els professionals sanitaris d’aquest departament davant de situacions excepcionals que suposaren un increment de les atencions urgents, a causa del nombre elevat d’assistents als festivals musicals que es duen a terme a Benicàssim durant l’estiu. Aquest document s’ha conformat com un complement al Pla d’emergències extern de l’Hospital General Universitari de Castelló.

En concret, l’objectiu del pla especial de festivals és el desenvolupament de mesures que permeten garantir l’assistència sanitària en el Punt d’Atenció Continuada (PAC) del centre de salut de Benicàssim. A més, per a les atencions sanitàries es compta, també, amb la col·laboració del Servei d’Emergències Sanitàries de Castelló (SES), així com del Servei d’Urgències del HGUCS.

Durant aquest període, el Punt d’Atenció Continuada (PAC) del centre de salut de Benicàssim disposarà de dos metges i infermers i infermeres, amb una ambulància bàsica a la disposició d’aquests.

En cas que s’active el pla d’emergència per qualsevol eventualitat, aquest nombre s’augmentaria amb altres dos metges i dos infermers o infermeres. D’aquesta manera, es reforçaria l’atenció sanitària en el PAC i en el lloc en què es produïra l’emergència si es requerira pel SES Castelló.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.