Giner censura a Ribó por retardar la seua mesura estrela en 2016 de compra de vivendes fins a final d’any

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat Ribó por retardar la seua mesura estrela dels pressupostos de 2016 de construir vivendes per a atendre a l’emergència social fins al final de l’exercici. “Han aprovat hui en Junta de Govern Local la compra de 24 vivendes per a atendre l’emergència social. Con els terminis que han comunicat, esta compra, que era la mesura estrela de Ribó, es materialitzarà com prompte a final de l’exercici”, ha dit Giner.

El líder de C’s ha assegurat: “En el Ple de l’Ajuntament demostrem la incongruència que té Ribó en la política de vivenda, qüestió que va incomodar l’alcalde. Des que li vaig dir a la regidora María Oliver que no tenia sentit que Aumsa venguera pisos i que, por un altre costat, deixara per a final d’any la seua mesura estrela de comprar pisos per a atendre l’emergència social, l’alcalde va estar irascible con Ciutadans”.

Fernando Giner.
image-409355

Durant el va debatre en el Ple de l’Ajuntament de València sobre l’estat d’execució de gastos del pressupost, Giner va mostrar la fitxa de gasto en què es va reservar 1,2 milions en este exercici per a construcció de vivendes. “No s’ha gastat ni un cèntim en esta partida a 30 de juny”, va lamentar Giner, que ja havia denunciat esta situació este dilluns.

Fernando Giner ha recordat que en el Consell Social de la Ciutat “Joan Ribó va assegurar que la partida de construcció de vivendes era una de les seues mesures estreles i Jordi Peris ho ha tornat a dir. No obstant això, no tindran eixos pisos fins a final d’any, la qual cosa demostra la seua escassa capacitat de gestió fins en el que més les interessa”.

Ciutadans va demanar en l’esmentat Consell Social de la Ciutat que es realitzara una auditoria perquè abans d’adquirir noves vivendes se sabera quantes tenia l’ajuntament i en el Ple va proposar “ajudar a fer que las vivendes d’Aumsa que Podem vol vendre es puguen destinar a atendre realment l’emergència social…”.

Durant la intervenció el ple, el líder de C’s va preguntar a Ribó: “Tindrà Ciutadans que dir tot el que han de fer perquè es posen en marxa? Ha ocorregut amb els barracons, amb la reposició dels professors, amb la vivenda social”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.