BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner demana a Ribó que li exigisca a Oltra una solució per als problemes de les famílies nombroses

València Notícies | Redacció.- “Ribó ha d’exigir a Oltra una solució per als problemes de les famílies nombroses”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de la “incomprensible situación” de que l’alcalde haja parat el rebut de l’IBI a 165 famílies nombroses de la ciutat de València al no incloure la bonificació que s’hauria d’haver aplicat.

Fernando Giner.

Fernando Giner.

“Ribó ha de ser valent i deixar de prioritzar les sigles de la seua partit enfront dels drets dels veïns de València, com és bonificació de l’IBI per a les famílies nombroses”, ha afegit Giner.

Respecte a l’IBI, el portaveu de Cs ha recordat “els prejucios del tripartit amb les famílies nombroses a què, tot just arribar a l’Ajuntament, els va voler llevar les bonificacions a l’IBI. Ho detectem tot just arribar i es continua demostrant la falta d’empatia que té Ribó amb este col·lectiu”.

De fet, el grup municipal de Ciutadans va presentar al·legacions al primer pressupost de Ribó després de demostrar que estava pujant els impostos a mil famílies nombroses que viuen distribuïdes per tots els districtes de València.

Per a concloure, Giner ha dit: “L’Ajuntament no ha de negar bonificacions i descomptes per exigir una documentació que no és accessible als ciutadans com el carnet de famílies nombroses. La situació que estan patint les famílies nombroses és inadmisible”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.