BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner: “El consens ens pareix fonamental. Demanem al PSPV que se sumix a la negociació per a abaixar l’IBI”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha acudit hui a la reunió convocada per la junta directiva de Cecoval amb els membres de la Comissió d’Hisenda per a tractar l’ordenança de l’IBI. Només han acudit els representants de Ciutadans i el PP, cap membre del tripartit. “Estamos a temps d’aconseguir un acord per a rebaixar els impostos als comerços. Ciutadans estarà fins a l’últim minut intentant arribar a un acord. El consens ens pareix fonamental i, per això, demanem al PSPV que se sumix a la negociació per a abaixar l’IBI. Amb les últimes dades de la desocupació d’agost és una barbaritat no comprendre al comercio”, ha dit el portaveu de C’s.fernando-giner

Després de la reunió amb Cecoval, Giner ha assegurat que “Ribó no pot fer el que vullga” i que “hay que procurar que s’impose la lògica i no la ideologia de l’alcalde”. El portaveu de Ciutadans (C’s) ha criticat que l’alcalde “sempre es compara amb les grans ciutats però el gasto, el trànsit i la desocupació no és el de les grans ciutats. Tinguem primer estos avantatges i després ja equipararem els impuestos”.

En este sentit, Fernando Giner ha recordat: “El PSPV té força en el tripartit. Li demanem que aplique el mateix esforç que va usar per a mantindre les seues competències a què s’abaixe l’IBI. Per les declaracions de Ramón Vilar sabem que estan en la línia de caminar cap esta moderación”.

Respecte a les absències en la reunió, Giner ha comentat: “Ens haguera agradat que estiguera Ramón Vilar i el PSOE. Ens ha sorprés que no estiga Galiana, a qui li recorde que el Consell Local de Comerç servix per a moltes més coses que per a arribar a acords infructuosos sobre els horaris comercials”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.