Giner: “Els enfrontaments públics entre regidors demostren el caos en el tripartit de Ribó”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat hui: “Els enfrontaments públics que s’estan reproduint entre els regidors demostren el caos en el tripartit de Ribó. L’alcalde, que està inactiu, hauria d’haver solucionat els problemes interns del tripartit abans de que perjudicaren els valencians. Mentrestant, el PSOE és el còmplice necessari del desgovern que campa en l’Ajuntament”.

Giner ha citat uns quants fronts que té oberts Ribó: “InnDEA està escapçada i d’ella depén inversions tan importants com la rehabilitació del Cabanyal. Les bases de Podem ha assaltat l’ajuntament. Ribó ha donat el vist i plau perquè decidisquen qui ha de dirigir cada àrea de l’Ajuntament. El ‘grezzismo’, que és un populisme basat a imposar actuacions precipitades en contra dels veïns, campa a gust enfrontant-se a la Policia Local. Fuset s’amaga dels col·lectius festers mentres li imposa una enquesta per a saber a qui voten. El desgovern i el descontrol en l’Ajuntament és absolut”.

Davant d’esta situació, Giner ha recordat el greu problema de descoordinació que patix el tripartit de Ribó. “Des de l’inici de la legislatura advertim de la falta de coordinació i de gestió. El resultat d’esta falta de lideratge és que Ribó està cremat en només dos anys. Ni fa ni és capaç de controlar el que fan els regidors del tripartit”, ha assegurat Giner.

“Els departaments estancs que provoquen duplicitats i generen més gasto són l’origen de la crisi de govern del tripartit”, ha incidit Giner, que ha posat de manifest que esta “incapacitat per a gobernar” suposa un llast per als valencians. “Un exemple d’això són les obres en el carril bici de la ronda interior als quatre mesos d’acabar-ho. Açò suposa diners que hauria d’estar en la butxaca dels valencians i no en la pujada de l’IBI”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.