Giner: “La recuperació arribarà a València quan els diners estiga en la butxaca dels ciutadans”

València Notícies | Redacció.- “La recuperació arribarà a València quan els diners estiguen en la butxaca dels ciutadans, màximament quan estem parlant d’un impost, el de plusvàlues, injustament cobrat, que han pagat famílies que han hagut de malvendre les seues cases en una època de crisi. Mentres açò ocorria, l’Ajuntament els ha cobrat un impost que, com s’està començant a preveure, no li corresponde”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner.Fernando Giner.

Per este motiu, el grup municipal de Ciutadans ha presentat una moció per al ple d’este dijous en què demana que “de forma urgent es dote a la delegació d’Hisenda dels mitjans materials i humans necessaris per a atendre als afectats pel pagament de l’impost de plusvàlues després de realitzar la venda d’una vivenda o local a pèrdues de manera que tinguen tota la informació. El personal que cobrix el servici és molt eficient però els mitjans actuals són molt escassos i l’objectiu ha de ser que els diners pagat injustament per l’impost de plusvàlues torne com més prompte millor als contribuyentes”.

En la moció s’insta també a l’Ajuntament a què sol·licite al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques la llista de totes les vendes a pèrdues de vivendes o locals en el terme municipal de València entre els anys 2013 i 2016. “Demanem a Ribó que tinga sensibilitat social i atenga als afectats per les plusvàlues. Es tracta d’un impost que ha penalitzat ciutadans que no han obtingut plusvàlues ni cap benefici sinó tot el contrario”, ha dit Giner.

Ciutadans ja va presentar el mes passat al Ple de l’Ajuntament de València una moció per la via d’urgència amb mateix objectiu però el tripartit es va negar a debatre-la.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.