Giner: “Ribó no és un gestor. Presidix el patronat i desconeix quant li va a costar a l’Ajuntament la refundació de Feria Valencia”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha recriminat l’alcalde de València, Joan Ribó, la “falta de capacitat de gestió demostrada en el full de ruta que s’ha presentat per a Feria Valencia. Ribó ha demostrat que no és un gestor. És el president del patronat de Feria Valencia i desconeix quant li va a costar a l’Ajuntament de València la refundació de Feria Valencia”.

Fernando Giner (Foto-Valencia Noticias).
image-369164

Fernando Giner ha recordat que en la roda de premsa de presentació del full de ruta de la refundació de Feria Valencia se li va preguntar a Joan Ribó sobre quina previsió d’ingressos tindria l’Ajuntament de València per la capitalització del cànon al que va contestar “no està concretat. Hem d’estudiar-ho i analitzar-ho”. El portaveu de C’s ha dit: “Estes declaracions demostren que no sap quant li va a costar a l’Ajuntament de València tindre el 10% de la nova Feria Valencia. No entenem com el president del patronat permet que s’aprove un projecte desconeixent el cost que té per a la institució que representa”.

El portaveu de C’s ha assegurat que amb esta actitud “queda patent la falta d’interés de Ribó per l’activitat econòmica. És el president del patronat de Feria Valencia i l’Ajuntament s’ha relegat per a ser una mera comparsa del que diuen la resta de vocals”.

“L’alcalde i president del patronat de Feria Valencia ha demostrat la seua total falta de lideratge en la matèria econòmica mentres que en estos mesos d’alcalde ja ens ha demostrat l’ímpetu que imprimix en els polèmics actes o decisions que tenen a veure amb la seua ideología”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.