Jorge Rodríguez es reuneix amb l'alcalde de Paterna

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut a l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, en una trobada on el primer edil ha traslladat al president provincial les inversions més necessàries per al municipi.

L'alcalde ha volgut felicitar al president i al Govern de la nova Diputació per impulsar el Pla d'Inversions Sostenibles ja que “aquests diners es va a invertir en els municipis i no en bancs”.

Durant la reunió de treball, el president Rodríguez i el primer edil de Paterna han tractat temes d'especial interès per al municipi de l'Horta Oest en els quals han prevalgut assumptes com el pla de gratuïtat de llibres i els futurs plans que la institució va a impulsar.

L'alcalde de Paterna, després de la trobada mantinguda, ha destacat que “ha sigut una reunió positiva i productiva, es nota el canvi que hi ha hagut en la Diputació, en el qual es pot parlar de tu a tu amb el president”.

Així mateix, el primer edil ha declarat que “hem estat parlant dels polígons que té Paterna i el president m'ha avançat que hi haurà uns plans de millora dels polígons industrials en el qual Paterna estarà al capdavant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.