L’actuació de Melòmans obri el cicle d’espectacles de la Gran Fira de València als Jardins del Palau

El Péndulo | Redacció.- Els Jardins del Palau de la Música es convertiran, a partir d’esta nit, en un dels 85 escenaris de la Gran Fira de València, amb accés gratuït per a tot el públic. El grup valencià Melòmans presentarà, a les 22:00 hores, un espectacle musical combinat amb l’humor titulat Desconcert i dirigit per Maria Colomer.

Els Jardins del Palau seran durant tot el mes la ubicació d’activitats com Més enllà de la màgia, el concert de The Blisters tribut a The Beatles, l’actuació musical per a famílies de Els Frikis i La Xata Merenguera Música Infantil, la nit de varietés homenatge a Vicente Ramírez, con Julita Díaz, Rosita Amores i Paco Calonge Jardins, la representació d’El virgo de Visanteta (per a majors de 18 anys), l’espectacle familiar de Pop’s Corn, l’actuació clown de Niño Costrini, la sessió de monòlegs de València Comedy, el concert homenatge a les dives del rock de Big C & The Prawns, el pas de la Lindy Hop Spirit of Saint Louis & VLC Big Band o el tribut als anys huitanta de Radiobeat Band Tribut.

Conciertos en los Jardines del Palau.
image-397900

A més, en esta zona enjardinada també se celebraran activitats gastronòmiques com Tasta la Fira, el concurs de La Fallera Calavera i les preseleccions falleres.

En total, durant el mes de juliol se celebraran a València 250 activitats diferents amb motiu de la Gran Fira. Tota la informació es pot consultar en el lloc web www.grafiravalencia.com.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.