L’Individual de Frontó a un pas de la fase final

foto7179El Trofeu President de la Generalitat Valenciana de Frontó Individual encara les dues últimes jornades, en la máxima categoria, en la que pareix, a hores d’ara que els primers de grup, si no hi ha sorpresa majúscula seran Alejandro de Paterna al grup A i Adrián de Quart al B. Per a esta setmana, s’anuncien tres parties, Enrique de Museros i Vicent de Moncofa jugaven ahir dijous al frontó de Xest una partida en la que el de l’Horta prenia fins a 11 punts d’avantatge en el marcador per acabar amb el resultat de 41 a 35, per al de Museros, però amb repartiment de punts. Les altres dues partides seran per a demà dissabte de vesprada, a les 18.00, en Quart, jugaran els dos Adrian, el local i el de Museros, mentre que a les 18.30 es disputarà el Pasqual – Alejandro al frontó de La Pobla Vallbona.

Pel que fa a la segona categoria, encara es troba a l’equador de la competició i els jugadors que el tenen molt de cara per a classificar-se per a semifinals són, al grup A, Pasqual Arcusa, amb 14 punts i Boni amb 12 punts. No cal perdre de vista a Andrés de Bugarra que s’acosta a ells amb 9 punts. Pel que fa al grup B, pareix prou clar que Dani d’Alginet estarà en la fase final i de moment, tot i que és prompte per fer valoracions, podria ser Vicent Cervera qui l’acompanye.

Partides cap de setmana:
– Andrés contra Boni
– Arcusa contra Isaac
– Fran contra Vicente Ortiz
– Dani contra Cervera
– Xato contra Christian
– Edu contra Jaime

En tercera, el grup A es posa d’allò més interessant, ja que els quatre primers classificats es troben separats per només tres punts, amb 10 estan Edu i Octavio, amb 9 Pedro Marco i amb 7 Manuel Monje. Al grup B, Moisés el té molt clar per passar a semifinals, després d’una primera volta no ha perdut cap punt. És segon Pepe Valls amb 10 punts i tercer Vicent Miquel amb 8.

Partides cap de setmana:
Pedro – Manuel
Octavio – Marcelo
Edu – Xavi
Vicent – Moisés
Pepe – Antonio
Vicent – Toni
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.