Marco ressalta els criteris sostenibles del Pla General

Castelló Renova’tL’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat hui en la inauguració de les jornades Castelló Renova’t sobre urbanisme sostenible, organitzades pel Col·legi d’Arquitectes de Castelló i la Fundació per a l’Eficiència Energètica F2e.

Marco ha destacat la implicació del Govern municipal en la definició d’un nou model de ciutat sostenible, que es concretarà en el futur Pla General, ara en l’última fase del procés de revisió. Durant la jornada, el coordinador de Desenvolupament de la Ciutat de l’Ajuntament, Fernando Calduch, ha exposat els objectius de sostenibilitat inclosos en el planejament urbanístic.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.