Mercavalència es converteix aquest dilluns en un plató de cine

El Péndulo | Redacción.- Les instal·lacions de Mercavalència, situades al pol·lígon industrial de la carretera d’En Corts, al costat del port, han acollit este cap de setmana el rodatge de “Brava”, una coproducció de la companyia valenciana TV On Producciones en col·laboració amb la catalana SetMagic i la madrilenya Iberrota Films. Es tracta de la segona pel·lícula de la directora Roser Aguilar i s’està rodant en valencià.

La productora no pagará ningún importe por la utilización del espacio.
image-256564

La productora no pagará ningún importe por la utilización del espacio.

El regidor de Comerç i Espai Públic, Carlos Galiana, ha anunciat que, després d’unes negociacions amb la productora, el rodatge no pagarà cap import per la utilització de l’espai. I ha recordat que a partir de l’1 de gener l’Ajuntament posarà en marxa un pla perquè les produccions que promocionen la ciutat de València no paguen cap taxa pels rodatges, una iniciativa que pretén que les productores tinguen en compte la ciutat de València i que vol atraure rodatges fins ací, que després servisquen com a promoció de la ciutat.

“El rodatge de Brava obri un nou temps per a les instal·lacions de MercaValència, un espai de gran importància per a la ciutat per l’activitat econòmica que genera però al què se li havia prestat molt poca atenció fins ara. De fet, és un espai desconegut per a la majoria de veïns de la ciutat. Amb el rodatge de Brava obrim Mercavalència a la ciutat i fem més visible este espai de València a tota la ciutadania”, ha dit Galiana.

Galiana també ha destacat la importància de comptar amb rodatges cinematogràfics en la ciutat, ja que “generen un impacte econòmic molt important  perquè les productores contracten empreses locals per a treballs d’il·luminació, electricitat, muntatge, catèring, entre d’altres”, ha dit. “A banda de la gran funció de visualització de la ciutat que fan”, ha indicat Galiana, que també ha afirmat que “açò sí que són accions que posen a València en el mapa internacional”.

Des de l’Ajuntament de València també s’ha assenyalat que esta iniciativa està emmarcada en la política de recuperació i promoció dels diversos mercats municipals de la ciutat.

El rodatge, que també s’està duent a terme en altres ciutats com Barcelona o Girona, ja s’ha iniciat  en altres espais de la ciutat, com l’Estació del Nord.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.