Més de 5.000 persones van accedir a la balconada de l’Ajuntament en tres dies

Valencia Noticias | Redacción.– Només en tres dies (21, 22 i 23 de desembre) més de cinc mil persones (5.054) van accedir al balcó principal de l’Ajuntament de València. A més, el passat dia 23 es va arribar a la xifra  de 100.000 visitants des que el nou equip de govern municipal va obrir les portes de la casa consistorial als ciutadans.

El pasado día 23 se alcanzó la cifra de 100.000 visitantes desde que el nuevo Equipo de Gobierno Municipal abrió las puertas de la casa consistorial a los ciudadanos.
image-292496

Al nombre de persones que va voler visitar  la balconada en eixos tres dies (ja que el 24 i el 25, dies festius, no es va poder accedir) cal afegir el dels visitants que van venir a  l’Ajuntament en horari de vesprada, fins a les 19.30 hores, per a contemplar el betlem  instal·lat en el Saló de Cristall. Per la vesprada roman tancat l’accés a la balconada principal, però continuen les cues dels qui visiten el pessebre després de passar pel preceptiu control de seguretat.

Al llarg del mes de desembre s’ha produït un increment progressiu del nombre de visitants de l’Ajuntament. Atenent únicament al nombre de persones que  van accedir al balcó fins a les 15 hores i van ser comptabilitzades, sense comptar els visitants vespertins del betlem, el dia amb major presència ciutadana va ser el passat 21 de desembre, amb un total de 1.863 visites, tot i que, en cap de les dates posteriors, no  s’ha baixat de 1.500 visites a la balconada.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.