Primera reunió amb la Federació Empresarial d’Hostaleria de València

sandra gomez policia
image-241937
 
La regidora delegada de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, s’ha reunit hui amb la Federació Empresarial d’Hostaleria de València per a cercar solucions que reduïsquen els problemes de soroll que generen les activitats derivades de l’oci nocturn en la ciutat.

“Un dels projectes que anem a traure conjuntament és el dels mediadors socials pel qual els amos dels propis locals d’oci podran posar persones en les portes dels seus establiments per a controlar el soroll que es produeix en les portes” ha afirmat Sandra Gómez.

Els mediadors socials comptaran amb el suport de l’Ajuntament de València i la formació de la Policia Local. Portaran un jupetí distintiu i la seua funció, segons han explicat els representants de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, serà la d’intervenir amb clients i veïns per a mitigar les molèsties que ocasionen els sorolls en les portes de pubs i discoteques de València.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.