Talls de circulació a Blanqueria i el Passeig de la Petxina

València Notícies | Redacció.- Les obres dutes a terme pel Cicle Integral de l’Aigua per a renovar una canonada continuen este estiu amb noves afeccions sobre la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria. Estes variacions tindran lloc en les immediacions del carrer de la Blanqueria y el passeig de la Petxina.Obras en paseo de la Petxina.

Així doncs, a l’ocupació dels dos carrils esquerres que impedixen l’accés del trànsit pel pont de Sant Josep i el desvien pel pont de les Arts, se sumen dos noves ocupacions a partir de hui dilluns, dia 3 de juliol.

Estes noves afeccions són, en primer lloc, l’ocupació del carril esquerre des del pas inferior de Blanqueria fins a les Torres dels Serrans. En este tram també s’ocupa el carril bici i es deixen tres carrils de circulació lliures per al trànsit. L’altra ocupació es la via de servici del passeig de Petxina, entre el carrer de Torres i l’avinguda de Pérez Galdós. És important atendre que açò significa que no es pot accedir a Campanar ni a Pérez Galdós des d’esta via, ja que es mantindrà obert únicament el pas inferior. Els desviaments seran des del carrer de Velázquez cap al carrer del Brasil fins a l’avinguda de Pérez Galdós, o pel pont del Nou d’Octubre –i evitar així entrar per la Petxina- i seguir per Pío Baroja i Vall de la Ballestera per tal d’arribar a Campanar.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.