Ciutadans denúncia la falta de manteniment del centre municipal de pilota valenciana de Borbotó

Pilota a l'Escola (1)

· El regidor de Cs Manuel Camarasa urgix a la regidoria d’Esports a millorar l’accessibilitat ja que les neteges estan en el primer pis

València, dissabte 11 d’agost de 2018. El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Manuel Camarasa ha denunciat la falta de manteniment del centre municipal de pilota valenciana de Borbotó. “La xarxa metàl·lica superior del centre continua sent la mateixa des de la seua inauguració, fa 24 anys, a pesar que el seu estat oxidació arriba a tal punt que cauen trossos de forma habitual. A açò cal afegir que l’estat de la pròpia pista està descuidat per una falta total de manteniment per part de la Fundació Esportiva Municipal”, ha dit Camarasa, que ha comprovat en una visita al centre municipal de pilota valenciana de Borbotó com hi ha zones en què el ciment ha caigut i la pròpia estructura s’ha quedat al descobert, com succeïx en la zona del frontó.

Camarasa ha denunciat també les deficiències en matèria d’accessibilitat que patix este centre esportiu. “El bar de la instal·lació no té banys, de manera que els usuaris han de recórrer als que es troben en la primera planta, accedint per una escala metàl·lica”, ha dit l’edil de Cs, que ha afegit: “És necessari oferir accés directe a les persones amb mobilitat reduïda ja que l’edifici té els servicis en el primer pis i sense elements d’accessibilitat”.

Respecte a la gestió del centre, Camarasa ha indicat que en l’últim ple va sol·licitar el conveni de col·laboració amb el Club de Pilota de Borbotó per a gestionar el centre municipal de pilota valenciana de Borbotó obtenint com a resposta que per dificultats tècniques no s’ha pogut pujar la còpia del conveni al PIAE. “No entenem com pot passar més d’un any des que la junta de govern local aprovara el conveni el 14 de juliol de 2017 i que encara seguisquen amb problemes tècnics. Des de Ciutadans analitzarem amb profunditat la gestió de tots els centres esportius municipals de la ciutat”, ha conclòs Camarasa.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.