BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Climent: ‘Donarem suport al sector bio de la Comunitat Valenciana perquè siga un referent nacional i internacional’

180801_Reunion_con_BIOVAL-1El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, s’ha reunit amb Carlos Ledó, president de Bioval. l’Associació d’Empreses i Entitats del sector bio que engloba la Biotecnologia, la Biomedicina i la bioeconomia i que constitueix el Clúster bio de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de transformar el coneixement i la tecnologia en creació de riquesa sostenible.

Bioval representa els interessos de més de 90 empreses i institucions que suposen, en conjunt, una facturació de 1.900 milions d’euros a l’any i 14.000 treballs directes.

Després de conéixer de primera mà el Pla d’Acció del Clúster bio de la Comunitat Valenciana per als pròxims dos anys, Rafa Climent ha manifestat que “des de la Conselleria d’Economia Sostenible Sostenible es donarà suport al sector perquè siga un referent en l’àmbit nacional i internacional”. El conseller també ha ofert als representants d’aquest sector emergent augmentar la col·laboració amb l’Administració autonòmica”

El principal objectiu del pla de Bioval és posicionar-se com un referent d’innovació, emprenedoria i creació de valor, fomentant el progrés tècnic i econòmic del sector amb un enfocament multidisciplinari i integrador.

Durant el mes de setembre, Bioval llançarà la primera convocatòria dels ‘Premis Bio de la Comunitat Valenciana’ amb la finalitat d’oferir un reconeixement a les empreses que treballen en aquest sector.

Entre les diferents activitats previstes al llarg de 2018 figura també l’organització en novembre de les ‘Nits Bio de la Comunitat Valenciana’ per a connectar els interessos de les empreses i entitats i facilitar els contextos de col·laboració entre els diferents actors. Una altra línia de treball de Bioval es centra en activitats de foment del posicionament, formació i l’establiment de xarxes de col·laboració entre els seus associats.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.