El PP paga a la bestreta el lloguer de l’Hemisfèric de València per a l’acte de Rajoy de dissabte

PP-Mariano-PParaLaLibertad-Valencia-ACN_ARAIMA20151003_0206_61
image-271899
El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) ha pagat a la bestreta el lloguer de l’Hemifèric on el dissabte el president del partit i del govern espanyol, Mariano Rajoy, presentarà el seu programa electoral per a les eleccions generals del 20 de desembre. Així ho han confirmat a Efe fonts de la Generalitat i del PPCV, les quals han precisat que avui mateix s’ha procedit al pagament dels 4.000 euros més IVA que costa el lloguer d’aquest edifici, situat a la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

Des del PPCV han assenyalat que quan es va tancar el lloc per realitzar l’acte, ja se’ls va advertir que el lloguer havia de pagar-se a la bestreta, pagament que han abonat avui. Fonts de la Generalitat han explicat que el pagament a la bestreta s’exigeix a tothom.

Aquesta informació es fa pública poc després de conèixer-se que  el PP manté un deute de més de 580.000 euros amb Fira València pel congrés del partit de 2008, en el qual Mariano Rajoy va ser proclamat president de la formació.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.