BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Félix Crespo dona una master class a les candidates a Cort d’Honor i Falleres Majors de Torrent

Félix Crespo: “Eres Fallera Major per a servir el càrrec, no per a servir-te d’ell” · El jurat de 2014 es va presentar les candidates davant dels seus familiars en una jornada pensada per a trencar el gel i donar el tret d’eixida a les proves que comencen hui

Il·lusió, rialles i molta atenció van ser els protagonistes de la vesprada d’ahir. La Casa de la Cultura va acollir la xarrada de què fora durant 8 anys president de Junta Central Fallera, Félix Crespo qui –  a manera de Màster Class– va donar consells a les candidates a Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent. Les xiquetes, jóvens i familiars, també presents, van estar atents a les sàvies paraules basades en la responsabilitat del càrrec i en la “cara B” que comporta ser Fallera Major o Cort d’Honor.

Félix Crespo y Laura Caballero, Fallera Mayor de Valencia 2011, durante la Master Class.
image-62506

Félix Crespo y Laura Caballero, Fallera Mayor de Valencia 2011, durante la Master Class.

El delegat de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Modest Muñoz, va donar pas esta jornada pensada per a trencar el gel i donar el tret d’eixida a les proves que comencen hui. Crespo va voler destacar la importància a l’obediència al càrrec- durant 365 dies a l’any- ja que està per damunt de tot i va concloure la seua exposició amb la frase que comentava a cada nova Fallera Major de València: “Eres Fallera Major per a servir el càrrec, no per a servir-te del càrrec.”

Esta mateixa frase és la que es va guardar com un tresor Laura Caballero, Fallera Major de València de 2011, qui va estar present en l’acte i va comentar la seua perspectiva personal de l’any “més meravellós” de la la seua vida. Laura Caballero va apuntar els moments de cansament, d’estrés i esgotament, però va ressaltar que eixes situacions difícils es passen amb el somriure i l’afecte de la gent que espera amb il·lusió que la Fallera Major s’acoste a ells.

IMG_8598bc
image-62507

L’acte va concloure amb la presentació del jurat que, en primera persona, va comentar les seues primeres impressions i un xicotet perfil del seu currículum. Per a finalitzar van destacar allò que esperen d’este procés de selecció carregat de diversió.

Hui, a les 20 hores, comença el període de les proves i seran les candidates infantils les encarregades de trencar el gel amb les entrevistes de particular.

Jurat de 2014

El jurat de Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent 2014 està format per: Sandra Muñoz, Enginyera Agrònom de la Universitat Politècnica de València i Fallera Major de València de 2012, Vicente Alventosa,  presentador de la 97.7ràdio i president de falla; Cristina Plumed,  diplomada en C. Empresarials per la Universitat de València, va estudiar Protocol, és presidenta de l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre i Fallera Major de Junta Fallera de Sagunt en el 2008.

Per la seua banda, Estefanía de Julio és higienista dental i va ser membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València de 1999, per a finlizar, Carlos Galiana és llicenciat en Art Dramàtic, Tècnic Auxiliar en Disseny Gràfic i  també ha organitzat actes d’exaltacions i eleccions de Junta Central Fallera.

VLC Ciudad / Redacción

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.