La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horari i activitats durant els mesos d’estiu

 Panoramica_CAC_1_(1280x668)La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i la seua oferta d’activitats durant els mesos d’estiu. En l’Hemisfèric, protagonista durant el 2018 per la celebració del seu 20 aniversari, la programació de pel·lícules es manté i des del 30 de juny, el públic podrà disfrutar de sessions a les 20 i a les 21 hores.

A les pel·lícules actuals de la cartellera, s’afig la nova projecció ‘Ritmes d’Amèrica’, que es podrà veure des de l’1 de juliol de 2018. Esta producció, narrada en la versió original per l’actor Morgan Freeman, és una història de la cultura, la creativitat i la música d’Amèrica.

En el Museu la gran novetat de l’estiu serà l’exposició ‘Traveling Bricks’ , a partir del 4 de juliol. Una exposició de 800 metres quadrats on poder conéixer la història dels avanços científics relacionats amb el transport a través de 120 figures i maquetes de gran format realitzades amb peces de LEGO®, entre les que destaquen maquetes del Titanic, un zepelín o la nau espacial Carl Sagan. A més, s’insatl·larà una zona lúdica per a poder muntar creacions pròpies.

En el Museu dels Ciències també destaquen exposicions recents com ‘Mediterrani’, una mostra organitzada per l’Obra Social ‘la Caixa’, que presenta el passat, present i futur del mar Mediterrani. Durant la visita a l’exposició, el públic pot escoltar els sons que emeten els cetacis i conéixer algunes curiositats geològiques, històriques i culturals sobre este mar.

I finalment, l’exposició interactiva de ‘Mart. La conquista d’un somni’, coproduïda conjuntament per la Fundació Telefónica. L’exhibició inclou peces de gran valor històric i documental, com a llibres com ‘De revolutionibus orbium coelestium’, la famosa obra de Nicolau Copèrnic, que pot considerar-se l’origen de l’astronomia moderna, o ‘Astronomia Nova’, de Johannes Kepler. També es podran contemplar altres peces reals com un fragment de Mart caigut el 3 d’octubre de 1962 a Nigèria, o il·lustracions originals de ‘La Guerra dels Mons’, la coneguda obra de H.G. Wells.

Els tallers d’animació de la ‘Ciència a escena’ es desenvoluparan cada matí, de 10:30 a 13 hores hi ha passes de les sessions de ‘Fred, fred’, ‘Màgia Química’ ‘Aluzina’, ‘Científic per un dia’, ‘Horror al buit’, que mantenen les seues sessions per a ensenyar als visitants del Museu una manera enginyosa i dinàmica de submergir-se en el món de la ciència.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.