BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Diputació inicia el procés de millora de la seguretat en la carretera entre Bellreguard i Almoines

València Notícies | Redacció.-La Diputació de València ha iniciat el procés de millora del tram de carretera que connecta Bellreguard amb Almoines. Una actuació molt demandada i que permetrà ampliar la plataforma de la via, eixamplant marges i habilitant vorals, amb el consegüent augment de la seguretat viària en una carretera estreta i sense cunetes que discorre entre camps de cultiu.

Pablo Seguí junto al diputado de Comarcalización Voro Femenía y el director de Carreteras Javi Piedra durante una reunión.

Per a açò, l’àrea de Carreteres que dirigeix el diputat Pablo Seguí ha obert ja el termini de presentació de candidatures per a la redacció del projecte d’ampliació i millora de la seguretat viària d’aquesta carretera, la CV-681, per un pressupost total de 60.000 euros i amb la intenció de començar a actuar sobre el camí abans que acabe la present legislatura.

Més de mig miler de joves afectats

L’actuació en aquesta carretera tindrà com a principals beneficiats als alumnes i alumnes de l’institut Joan Fuster de Bellreguard. Un centre d’Educació Secundària situat prop dels límits del terme municipal de Bellreguard i al que acudeixen cada dia diversos centenars d’estudiants des d’altres pobles de la zona com L’Alqueria de la Comtessa, Palmera, Beniflà, Beniarjó, Rafelcofer o Almoines.

En aquests moments els autobusos que transporten als estudiants des dels diferents municipis de la comarca han de travessar aquesta carretera estreta, sense espai per a avançaments i per on circula també un elevat nombre de motos dels alumnes i alumnes dels nivells més alts, que es desplacen fins al centre educatiu en aquest mitjà de transport per al qual tampoc hi ha elements de seguretat específics.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.