L’Ajuntament inverteix 200.000 euros en l’adequació del Museu de Ciències Naturals de València

El Péndulo  | Redacción.- “Per fi, un Museu de Ciències Naturals digne”, amb estes paraules el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, s’ha referit a les obres d’adequació i manteniment que tindran lloc al citat museu de la ciutat, “després d’anys del més absolut menyspreu cap als seus visitants i la cultura científica per part del govern anterior”.  L’edifici, situat als Jardinds de Vivers, presentava clavills al sostre i les parets i nombrosos desperfectes. Amb esta renovació, l’Ajuntament posa en valor el Museu de Ciències Naturals de la ciutat i potencia l’arribada de visitants al mateix.

Con esta renovación, el Ayuntamiento pone en valor el Museo de Ciencias Naturales de la ciudad y potencia la llegada de visitantes al mismo.
image-410405

Tal i com ha destacat el regidor Sergi Campillo “este govern municipal creu en el potencial que tenen els seus museus i en el potencial d’una ciutat que ofereix durant tot l’any cultura de qualitat. Per això hem preparat esta posada a punt, que a més garanteix la seguretat tant dels visitants com dels treballadors del centre”.

El presupost total destinat a l’adequació del Museu de Ciències Naturals és de 193.419,03€. Entre les necessitats d’actuació destaquen, entre altres, el subministrament i la instal·lació de nous carrils elèctrics i les seues luminàries corresponents tipus LED, la instal·lació de la climatització, la reparació de badalls a les parets i desperfectes, així com la instal·lació elèctrica de baixa tensió.

Per la seua banda, la regidora de Cultura, Glòria Tello, s’ha felicitat “perquè la ciutadania i els visitants de València podran tornar a gaudir del centre de referència més pròxim en ciències de la Natura. El seu estat era lamentable, i amb esta actuació refermem la nostra aposta per la cultura”.

El Museu de Ciències Naturals compta amb cinc àrees expositives: tecnologia i coneixement, història de la vida i evolució, ecosistemes del terme municipal de València, la col·lecció paleontològica “Rodrigo Botet”, plena de residus fòsils de gran interés, i la col·lecció conquiliològica “Eduardo Roselló”, referida a l’estudi dels mol·luscos. L’horari d’obertura és de dimarts a diumenges, inclosos els dies festius, de 9.30 a 19.00 hores.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.