L’entorn de la Llotja s’ompli de música de jazz amb una nova actuació del cicle ‘Jazz als barris’

El Péndulo | Redacció.- L’entorn de la Llotja de València s’ha omplit este matí de música de jazz, amb l’actuació de València Jazz Connection, dins del cicle “Jazz als Barris” del XXI Festival de jazz del Palau de la Música. D’esta manera molts aficionats i curiosos estrangers han vist i escoltat a esta formació integrada per Joan Soler, Viktorija Pilatovic, Mariano Steimberg i Lucho Aguilar.

 Demà dijous conclourà la present edició d’este cicle, amb un concert molt especial i per primera vegada a un poble de València, de les xiquetes i xiquets de Jam for Kids, que actuaran a les 22.00 hores, al Passeig de les Goles de El Perellonet.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.