BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’OV i Ofelia Sala tanquen la temporada de Tardor recreant el concert vienés de Cap d’Any

El Péndulo | Redacció.-  L’Orquestra de València tancarà demà dijous (19:30 hores) la temporada de Tardor del Palau de la Música, amb un concert en què sota la direcció del seu titular Yaron Traub i amb la soprano valenciana Ofelia Sala, recrearà el cèlebre concert de Cap d’Any vienés.

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, assistirà a este programa en què el públic podrà escoltar diverses obres de la família Strauss com ara la “Marxa Espanyola”, l’obertura de l’opereta “La Rata Penada”, Tritsch-Tratsch-Polka”, “Sota trons i llampecs”, el vals “Vida d’artista” i la “Marxa Radetzky”. Per la seua banda, Ofelia Sala cantarà àries de les operetes “La ballarina Fanny Elssler”, “Sang vienesa” i “La Rata Penada”, així com les conegudes “Veus de primavera” i “El bell Danubi blau”.

Ofelia Sala estudia al Conservatori Superior de València i obté els títols de cant, piano i solfeig i teoria de la música. Completa la seua formació amb una Masterclass a la Hochschule für Musik de Munic. Ha actuat al Metropolitan de Nova York, Teatro alla Scala de Milà, Maggio Musicale Fiorentino, Deutsche Oper i Staatsoper de Berlín i Opernhaus Zürich. Ha treballat amb directors d’orquestra com ara Jurowski, Maazel, Marriner, Mehta o Muti, entre altres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

One Response to "L’OV i Ofelia Sala tanquen la temporada de Tardor recreant el concert vienés de Cap d’Any"

  1. Azafatas Valencia  28 de diciembre de 2016 at 09:14

    una forma de cerrar la temporada por todo lo alto!

    Responder

Leave a Reply

Your email address will not be published.