València acull este diumenge la III marxa contra la violència de gènere  

La marxa pretén conscienciar i sensibilitzar la societat contra la violència de gènere

1109 Circuit de la III Marxa de Violència de Gènere

 

València serà escenari el proper diumenge 10 de novembre de la III Marxa contra la Violència de Gènere, una cita en la qual milers de persones es manifestaran en contra del maltractament masclista. Un any més ha estat organitzada per l’Ajuntament, a través de la Fundació Esportiva Municipal, i té com a objectiu involucrar tota la societat en la conscienciació i la sensibilització contra la violència de gènere.

 

«Per a nosaltres és una aposta de treball en la lluita contra la violència de gènere. Apostem per una societat sense violència i apel·lem a la consciència ciutadana per a col·laborar en esta lluita. L’esport s’incardina així en la batalla que, contra este tipus de violència, tots i totes hem de treballar», ha declarat la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau.

 

Tots els diners recaptats amb les inscripcions anirà destinat a l’Associació Alanna, una entitat que treballa contra l’exclusió social i a favor de la integració i la igualtat de gènere, i a l’entitat AVAF que desenvolupa programes d’actuació preventiva amb menors en situació de risc d’exclusió social

 

A més, en finalitzar la Marxa hi ha previstes diverses activitats complementàries i d’animació com ara classes col·lectives de fitness llatí, exhibicions de diferents disciplines esportives i tallers realitzats per algunes de les associacions que treballen amb el col·lectiu de dones maltractades.

 

TALLS DE TRÀNSIT

 

La III Marxa contra la Violència de Gènere començarà en el passeig de l’Albereda i travessarà el pont de les Flors, amb eixida a les 10.00 h. A les 6:00 h començaran els talls del trànsit per muntatge de l’eixida i meta, i a partir de les 9:00 h, una hora abans de començar, en funció dels assistents es realitzarà el tancament total fins les 14:00 h quan s’haurà desmuntat tot.

El recorregut de la marxa serà el següent: passeig de l’Albereda –entre el Pont de l’Exposició i el Pont del Real–, Pont de les Flors, Navarro Reverter, Porta de la Mar, Colón, carrer Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, plaça del Temple, plaça de Tetuan, Pont del Real i l’Albereda de nou.

Estarà prohibit estacionar a l’Albereda –exceptuant la via de servici– entre el Pont del Real i el Pont de l’Exposició, des de dissabte 10 a les 23:00 h. A l’Albereda també estarà prohibit el tram central i el lateral més pròxim del riu, entre el Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.