Alexei Volodin i l’OV interpreten el programa ‘Beethoven Heroic’

El Péndulo | Redacció.- El pianista rus Alexei Volodin i l’Orquestra de València interpretaran demà dimecres (a les 19:30 hores) el programa ‘Beethoven Heroic’, en què el públic podrà escoltar el ‘Concert núm. 4 per a piano i orquestra’ i la ‘Simfonia núm. 3. Heroica’ del geni Alemany, escrites en el mateix període de temps.

La simfonia és una de les més cèlebres de l’autor i va ser composta en honor de Napoleó com a “alliberador d’Europa”, encara que va trencar la dedicatòria quan va tindre notícia de l’autoproclamació com a emperador. Este concert és una de les grans cites del ‘Festival Beethoven’ 30é Aniversari del Palau de la Música. Prèviament, a les 18.45 hores a la Sala Lucrecia Bori, el musicòleg Albert Gonzálves impartirà la conferència ‘Beethoven Heroic’, on parlarà sobre les obres programades del concert.

Alexei Volodin és invitat per les orquestres de més alt nivell. El seu repertori comprén des de Beethoven i Brahms, passant per Txaikovski, Rakhmàninov, Prokófiev i Skriabin, fins a Gershwin, Sxedrín i Medtner. Nascut en 1977 a Leningrad, va estudiar a l’Acadèmia Gnessin de Moscou i amb E. Virsaladze al conservatori de la mateixa ciutat. El 2001 va continuar els seus estudis a l’Acadèmia Internacional de Piano Lago di Como. Guanyador del Concurs Géza Anda de Zuric el 2003.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.