David Fray debuta al Palau de la Música amb l’OV per interpretar el ‘Concert de piano núm. 2’ de Beethoven

El Péndulo | Redacció.- L’Orquestra de València interpretarà demà divendres (19:30 hores) el penúltim programa del “Festival Beethoven”, amb motiu del 30é aniversari del Palau de la Música. Sota la direcció del maestro Yaron Traub, la formació simfònica valenciana interpretarà el “Concert per a piano núm. 2” del compositor alemany, que serà interpretat pel jove concertista francés David Fray, que a més debuta a l’auditori valencià.David Fray. (Foto-Paolo Roversi)

En el programa també figuren la simfonia núm. 2 i la rítmica núm. 8 del geni de Bonn. L’endemà, dissabte, conclourà este cicle amb el “Concert núm. 1 per a piano” que serà tocat per Khatia Buniathisvili i amb la cèlebre Simfonia núm. 9 “Coral”, que comptarà amb les veus del Cor de la Generalitat Valenciana, la soprano Ruth Ziesak, la mezzosoprano Aurhelia Varak, el tenor Attilio Glaser i el baix Daniel Kotlinski.

David Fray ha col·laborat a Europa amb els directors Boulez, Eschenbach, Masur, Muti i Salonen i les orquestres del Concertgebouw d’Amsterdam, Ràdio Baviera, Philharmonia Orchestra, Filharmònica de Londres o la Nacional de França. I als Estats Units amb l’Orquestra de Cleveland, les simfòniques de Boston, San Francisco i Chicago, i les filharmòniques de Nova York i Los Angeles. El seu primer CD amb obres de Bach i Boulez va ser considerat per London Times i Le Soir “Millor CD de l’any”. Començà a estudiar piano als quatre anys. Va prosseguir els seus estudis al Conservatori Nacional Superior de París.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.