Giner exigix a Ribó que explique l’objectiu de la seua política educativa

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha preguntat a l’alcalde de València, Joan Ribó, per la situació dels 486 xiquets que estudien en escoles municipals de gestió indirecta la concessió de la qual finalitza al maig de 2017.

fernando-giner
image-428405

“Ribó ha d’aclarir l’objectiu de les seua política educativa i quin és el pla que té per als xiquets d’esta ciudad”, ha declarat el portaveu de C’s. Els sis centres afectats són Benicalap, Quatre Carreres, Pardalets, Solc, Algirós, Mini-Pol, la contracta dels quals es va adjudicar en 2010 durant un termini de cinc anys podent renovar-se any a any durant altres cinc anys més.

“Falta gestió. Els ciutadans han de saber si es prorrogarà la concessió de les sis escoles el contracte de la qual acaba este curs”, ha dit Fernando Giner. El portaveu de Ciutadans ha qüestionat l’alcalde ja que “genera incertesa sobre el model d’educació que té per a la ciutat”.

Per a concloure, el líder de C’s ha dit: “A la incertesa en els centres públics s’unix a la mala gestió de les ajudes que l’Ajuntament concedix als centres d’infantil de València amb el malestar que ha generat tant als pares com els centres”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.