Giner insta al tripartit a definir el model de ciutat en compte de fer un repartiment de pressupost per quotes de poder

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha instat al tripartit a definir el model de ciutat en compte de fer un repartiment del pressupost per quotes de poder. “L’equip de Ribó es caracteritza per la descoordinació i la falta de gestió. Comencen la casa per la teulada. El primer és saber quina ciutat es vol i, quan tot l’equip sap l’objectiu, s’establix l’estratègia i l’organització de les àrees. No obstant això, veiem que de l’única cosa que parlen és de quant de poder i quant gasto farà cada un dels regidors. Miren per ells i no pels ciutadans”, ha dit Giner.

fernando-giner
image-419978

“La prova que l’objectiu prioritari de l’equip de Ribó és acumular pressupost és que una vegada tenen les partides aprovades no les saben gestionar”, ha explicat Giner. De fet, segons l’execució de gastos a 31 d’agost, el 46,87% de les inversions del pressupost estaven paralitzades ja ni tan sols s’havia iniciat l’expedient.

Entre els 62,68 milions de inversions sense gestionar (sense expedient al no ser tindre el gasto el fase d’autoritzat) , es troben partides com els més de dos milions remodelació de jardins i el milió i mig de construcció de jardins així com els 1,2 milions per a la construcció de vivendes socials, els 830.000 euros en renovació d’aclantarillado, els 220.000 euros en renovació de contenidors de fem o els 180.000 euros del portal de transparència, entre altres.

“La falta de gestió s’està tornant encara més greu. A mitjan octubre s’esgotarà el termini per a iniciar una inversió en l’exercici 2016 pel que queda menys d’un mes perquè s’inicien els expedients o no es realitzaran les inversiones”, ha explicat Giner.

Per a concloure, el portaveu de C’s ha dit: “Estamos davant d’un tripartit que no sap gestionar i l’únic objectiu del qual és acumular poder”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.