Giner: “Podem no té iniciativa. Oliver només ha actuat en el CEIP 103 quan Ciutadans ho ha reclamat”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha felicitat la regidora de Podem María Oliver per seguir les recomanacions de C’s respecte al CEIP 103. “Podem no té iniciativa. Oliver només ha actuat en el pati del CEIP 103 quan Ciutadans ho ha reclamat. Hauria d’haver sigut una iniciativa seua de fa un any però val més tard que mai. Ja era hora que els xiquets d’infantil del col·legi puguen tindre la seua pròpia zona de jocs i no estar compartint-la amb xiquets de fins a 12 anys”, ha dit Giner, després de conéixer que s’han adjudicat les obres del solar destinat a ser un pati de recreació per als alumnes del 103.

Fernando Giner.
image-408883

En esta línia, Giner ha recordat a la regidor de Podem que els pares dels quasi 400 alumnes han demanat també algun tipus d’equipament esportiu per als dits patis, “unes senzilles porteries per a jugar al futbol o al handbol servirien”.

El líder de C’s ha recordat: “Les millores en el CEIP 103 estan molt bé, però no són més que posar pegats a una situació desgavellada com és que els xiquets hagen d’estudiar en barracons”.

El portaveu de C’s ha fet insistència en què el conseller Marzá es va comprometre que en el segon semestre d’enguany començaria la construcció del ‘CEIP 103’ de València. “A hores d’ara no s’ha licitat l’obra, ens agradaria que Marzá explique què està ocorrent”.

“La Diputació de Castelló i municipis com Alboraya i Loriguilla han aprovat en els seus respectius plens la moció elaborada per C’s per a la supressió dels barracons en la Comunitat. A Llíria i Tavernes Blanques es presentarà la setmana que ve. La nostra intenció és continuar presentant esta iniciativa en tota la Comunitat”, ha explicat el portaveu autonòmic de Ciutadans i portaveu municipal en l’Ajuntament de València, Fernando Giner.

“A València, la nostra iniciativa recordem que va ser rebutjada pel tripartit. Sorprenentment l’alcalde, Joan Ribó, va votar en contra de que València fora declarada ‘Ciutat Lliure de Barracons’ i dies després va urgir a la Generalitat a què acabara amb ells”, ha afegit Giner.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.